2017. március 29. • Auguszta , Bertold

Születés Hete 2016 – XV. ker. Dokumentumtár

1153 Budapest, Bocskai u. 74-78.
T:271-08-53,06-70-362-26-23

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A RENDEZVÉNYRŐL

Idén a helyi rendezvényünk több kisközösség összefogásából született és beépítettük azokat a programelemeket is a két hétre bővült sorozatba, melyeket a közművelődési intézmények kisgyerekes, családos témában szerveztek. Célunk az volt, hogy felhívjuk a kismamák, családok figyelmét arra, milyen sokféle és változatos lehetőség adott a számukra a XV. kerületben is.

A különböző helyszíneken mindenütt baba és anyabarát környezetben zajlanak a foglalkozások. A Dokumentumtár ebben az évben koordinátori szerepbe került, de ennek ellenére három foglalkozás nálunk is lesz.

Bár elsődlegesen könyvtárként működünk, erre a másfél hétre olyan környezetet teremtünk, amelyre elhozhatod kisgyermekedet. Szőnyeget, játékokat, pelenkázót biztosítunk, hogy kisgyermeked számára is kényelmes legyen az itt eltöltött idő.

Különlegessége a mi helyszínünknek, hogy korábban pedagógiai szakkönyvtárként működött, most pedig nyitott könyvtárként a család és gyermeknevelés témára alapozva számos szüléssel-születéssel, szoptatással, gyermekfejlesztéssel, pszichológiával kapcsolatos kiadványt kölcsönözhetsz nálunk.

Várunk erre a pár napra, hogy kikapcsolódj, informálódj, mozogj, beszélgess és tapasztalatokat szerezz, cserélj!

Elnézést, a programok még feltöltés alatt… Kérjük, nézzen vissza később!

Sorry, no posts matched your criteria.