2018. március 21. • Bence , Benedek , Miklós

Krisztián

A névanalízis szerint a Krisztián kreatív, független, magabiztos, találékony és a fizikai aktivitást kedvelő személyiség kialakulását támogatja. Nem könnyen alkalmazkodik, nézőpontjához, meglátásaihoz ragaszkodik, kompromisszumra nem hajlik. Aki vele szeretne dolgozni, jobb ha maga alkalmazkodik elképzeléseihez, más esetben csak arra számíthat, hogy a közös munka szenvedéssé válhat. Kimondja, amit gondol, de környezete néha nehezen viseli kötözködő magatartását. A Krisztián a latin Christianus név rövidüléséből származik. Jelentése: Krisztushoz tartozó, keresztény.

A Krisztián a latin Christianus név rövidüléséből származik. Jelentése: Krisztushoz tartozó, keresztény.

A névanalízis szerint a Krisztián kreatív, független, magabiztos, találékony és a fizikai aktivitást kedvelő személyiség kialakulását támogatja. Nem könnyen alkalmazkodik, nézőpontjához, meglátásaihoz ragaszkodik, kompromisszumra nem hajlik. Aki vele szeretne dolgozni, jobb ha maga alkalmazkodik elképzeléseihez, más esetben csak arra számíthat, hogy a közös munka szenvedéssé válhat. Kimondja, amit gondol, de környezete néha nehezen viseli kötözködő magatartását.

Névnapjukat a Krisztiánok február 13-án, március 13-án, április 3-án, szeptember 27-én, november 12-én vagy december 20-án ünnepelhetik.

Források: Ladó-Bíró, www.kabalarians.com, mek.oszk.hu.