2020. január 28.

Identity önismereti társasjáték

Szeretnél változtatni az életeden, de fogalmad sincs, merre indulj?
Javítanál a kapcsolataidon, de nem tudod, hogyan tedd?
Szeretnéd megtudni, milyen is vagy valójában?

Ezekre a kérdésekre a válasz csakis és kizárólag benned rejlik, a megoldásokat neked kell megtalálnod. Csakhogy bármennyit is töprengünk ezeken a kérdéseken magunkban, ritkán szüljük meg egyedül a megoldást. Nagy segítséget jelent azonban, ha valaki jó kérdéseket tesz fel, és támogató, bátorító közegben kereshetjük a választ. Ehhez kínál segítséget az Identity pszichológiai társasjáték.

A feladatok megoldása közben, mint egy puzzle, kirajzolódik életed képe, feltárul a múlt, és felderengnek a jövő céljai, feladatai. Az ítélkezésmentes, szeretetteljes légkör kialakulásáról  Ferencz Anikó képzett játékvezető gondoskodik. A játék során meghallgatjuk egymás válaszait, nem erőltetünk semmit (lehet passzolni), nem szólunk bele a másik mondandójába, nem kritizáljuk, nem elemezzük egymást. Ezáltal olyan intim, támogató légkör alakul ki, amelyben mindenki képes dolgozni a saját ügyén.
A játékot lehet több alkalommal is játszani – sőt, érdemes bizonyos életszakaszokban hetente leülni mellé -, mert a játékban helyet kapnak ún. tipp feladatok is, amelyek az otthoni továbblépést segítik, és segítenek a gyakorlatba átültetni a felismeréseket.

Szeretettel várunk mindenkit.

ELŐADÓ: Ferencz Anikó
HELYSZÍN: Budapest XII. Hertelendy u. 1/b 1 em., 1.
DÁTUM: 2012. május 12. 16:30

Identity önismereti társasjáték - hozzászólások