2020. június 3.

Születés Hete 2018 – Budaörs

A születés az élet legmeghatározóbb pillanata: annak is, aki éppen a világra jön és azoknak is, akik őt várják. Régen, akár évszázadokkal ezelőtt, tartotta magát az a hiedelem, hogy a kisbaba nem érez semmit a születéséből és a nők is inkább csak asszisztáltak a folyamathoz mintsem fontos szereplői voltak annak. A közelmúltban egyre több kutatás igazolja, hogy a születés meghatározza a kisbaba életét és az anyává sőt az anyaságon keresztül nővé válás folyamatára is hatással van. A nők egyre tudatosabban készülnek a szülésre és nem csak testi, hanem lelki értelemben is.

A Születés Hete rendezvény keretein belül egy beszélgetős délutánra hívunk, ahol felteheted legfontosabb kérdéseidet és meghallgathatod mások tapasztalatát és szakértők véleményét is.
Hogyan szülnél? Milyen fontos szempontjaid vannak? Először szülsz és félsz vagy már többedjére és szeretnéd jobban csinálni? Szeretnél tájékozódni az otthon szülés és a kórházi szülés különbségeiről, hasonlóságairól? Szeretnéd a lehető legjobb döntést meghozni, hogy gyermeked és magad számára is biztonságos ugyanakkor örök élmény legyen a születés folyamata?

Mindent a szülésről, születésről szakértőktől, édesanyáktól, édesapáktól, egymás közötti beszélgetés ahol bátran felteheted kérdéseidet is!

A rendezvény szakértői:
Dr. Aschenbrenner Zsuzsanna gyermekorvos
Dr. Pethő Boglárka szülés-nőgyógyász
Iványi Viki, Alter-ego Alapítvány a Családokért
Kovács Barbara csecsemős nővér
Lendvai Ági dúla
Máténé Papp Marianna védőnő
Miskovics-Kobza Meső dúla
Rados Katalin szülésznő
Sevcsik M Anna, Babagenetika

Szeretettel várunk mindenkit. A részvétel ingyenes!

 

https://www.facebook.com/events/1999630800304183/


Címkék:

Szóljon hozzá!

Születés Hete 2018 – Budaörs - hozzászólások