2020. augusztus 13.

Ceglédbercel

 

dav

NÉV: Bogyay Katalin
BEOSZTÁS: intézményegység vezető,
SZERVEZET: Ceglédberceli Általános Művelődési Központ Kultúrház és Könyvtár
MOBIL: +36 70 682 4999
E-MAIL: cbmuvhaz@gmail.com

KIBŐVÍTETT NÉVJEGY:
Lassan 5 éve vagyunk barátnők Gimesi-Deák Orsival, akinek az ötlete alapján 2015-ben csatlakoztunk a Születés Hete Fesztiválhoz. Mikor elindultunk a saját programsorozatunkkal, úgy gondoltuk, hogy olyan fesztivált szeretnénk ahol, a nőtársainkminden olyan információt és tudást megszerezhetnek várandóságukat megelőzően, várandóságuk közben, és gyermekeik világra jötte után, amivel teljes, tudatos és kiegyensúlyozott szülőkké válhatnak, női mivoltukat megőrizve.
A tavalyi évben én is édesanya lettem, és vallom, hogy sokat kaptam azoktól az előadóktól, akik meglátogattak minket, és azoktól a
látogatóktól, akik a vendégeink voltak. Ha tudatosan készülünk a várandóságunkra, a gyermekünk megszületésére, és a szülőségre, talán minden egy picit könnyebb lesz.
Szeretném ha még sok éven át tudnánk segíteni hozzánk ellátogató családalapítás előtt álló pároknak, családoknak.

NÉV: Gimesi- Deák Orsolya
BEOSZTÁS: óvodapedagógus, kismama jóga oktató, édesanya
SZERVEZET:
MOBIL: +36-20-525 22 07
E-MAIL: szuleteshetecegledbercel@gmail.com

KIBŐVÍTETT NÉVJEGY:
Rengeteg információ zúdul a várandósokra és a friss anyukákra. Szeretném, ha nem teherként élnék meg ezt az állapotot, hanem inkább áldottként. Ha az anyává válás folyamata egy szép, pozitív érzésekkel teli utazás lenne. Ha anyukaként ismét Nőnek érezhetnék magukat.
Mindenki halad a saját útján, de talán könnyebb lenne az utunk, ha egymást olykor átsegítenénk egy-egy meredekebb szakaszon.
Háromgyermekes anyukaként szükségesnek érzem, hogy felhívjuk a figyelmet a háborítatlan szülés fontosságára, a kötődő nevelés későbbi hatásaira, az elfogadásra, mert minden ember egyedi és megismételhetetlen.


Címkék:

Szóljon hozzá!

Ceglédbercel - hozzászólások